Austrian Perl Workshop 2005

Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Wednesday | Thursday | Friday

Thursday, 9 June 2005

Time Kapsch CarrierCom Hacking-Kammer
08:45 ‎Registrierung‎ (45 min)
09:30 ‎Begrüssung‎ (15 min) ‎Hack-a-thon‎ (60 min)
09:45 Thomas Klausner (‎domm‎) - ‎Using use‎ (45 min, )
10:30 ‎Kaffeepause‎ (20 min)
10:50 Steven Schubiger - ‎Basic debugging‎ (40 min, ) ‎Hack-a-thon (2)‎ (85 min)
11:30
11:35 Alfred Reibenschuh (‎fredo‎) - ‎PDF::API2 for Fun and Profit‎ (40 min, )
12:15 ‎Mittagessen‎ (75 min)
13:30 Jens Rieks (‎jrieks‎) - ‎Perl 6 - eine Einführung‎ (40 min, ) ‎Hack-a-thon (3)‎ (135 min)
14:10
14:20 Autrijus Tang (‎autrijus‎) - ‎Apocalypse Now - Perl 6 is here today‎ (60 min, )
15:20
15:25 ‎Christian Aperghis-Tramoni - Parrot, machine pédagogique‎ (20 min)
15:45 ‎Kaffeepause‎ (15 min)
16:00 ‎Parrot (Leo Tötsch und Chip Salzenberg)‎ (60 min) ‎Hack-a-thon (4)‎ (135 min)
16:05 Chip Salzenberg (‎chip‎) - ‎Parrot: Present and Future‎ (40 min, )
16:45
17:00 ‎Perl6 Diskussionsrunde‎ (45 min)
17:45
18:15
19:00 ‎Speakers Dinner‎ (240 min)
23:00