Programm

Vorträge in fett wurden von den Vortragenden bestätigt.

Freitag | Samstag | Sonntag | Montag

Samstag Oktober 11, 2014

Zeit Hauptraum
09:30 ‎Start Tag 2‎ (15 min)
09:45
10:00 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎Objects ∩ Concurrency‎ (40 min, English) 22
10:40 Lars Dɪᴇᴄᴋᴏᴡ 迪拉斯 (‎daxim‎) - ‎advanced routing and dispatching‎ (20 min, English) 14
11:00 ‎Kaffepause‎ (30 min)
11:30 Lars Dɪᴇᴄᴋᴏᴡ 迪拉斯 (‎daxim‎) - ‎9 weird HTTP tricks every Web programmer needs to know‎ (40 min, English) 18
12:10 Johann Rolschewski (‎jorol‎) - ‎Catmandu - a data toolkit‎ (20 min, English) 13
12:30 ‎Mittagessen‎ (60 min)
13:30 Nicholas Clark - ‎Lying in a field, stargazing‎ (20 min, English) 20
13:50
14:00 Paul Johnson (‎pjcj‎) - ‎Building cpancover.com with Docker‎ (40 min, English) 15
14:40 Marko Jozic - ‎Bootstrap & Dancer2 for newbies‎ (20 min, Deutsch) 14
15:00 ‎Kaffepause‎ (30 min)
15:30 Tim Bunce - ‎Performance Profiling with Devel::NYTProf‎ (60 min, English) 17
16:30 ‎Lightning Talks‎ (45 min)
17:15